Veelgestelde Vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen vermeld.

Staat uw vraag er niet bij?
Stuur dan een e-mail aan info@zilverenchampignon.nl
We beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

 

 


Mag er ook worden gekookt met kastanje- of grotchampignons?

De organisatie van de Zilveren Champignon stelt voor de wedstrijd verschillende soorten witte en kastanjechampignons beschikbaar. Het is verplicht om een van deze soorten champignons te gebruiken. In de wedstrijdvoorwaarden staat vermeld welke soorten dit zijn. De champignons worden beschikbaar gesteld door de organisatie.

top

Mogen alle kookstudio’s zich inschrijven voor de wedstrijd?

Kookstudio's/kookscholen die onder leiding staan van een professioneel opgeleide kok of NKC-gecertificeerd zijn, kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd.

top

Tussen gerechten voor een restaurant, een instelling, bedrijfsrestaurant of foodservice bedrijf bestaan verschillen. Hoe werkt dat bij de jurering?

De categorie Professionals is verdeeld in twee groepen: koks uit restaurants en koks uit instellingen, bedrijfsrestaurants en foodservice bedrijven. De deelnemers geven vooraf aan tot welke groep zij behoren. Voor beide groepen is er een aparte vakjury.

top

Mogen er vanuit één restaurant of vanuit éénkookstudio meer mensen of teams meedoen met de wedstrijd?

In principe is dat mogelijk. Er geldt in elk geval een maximum van twee aanmeldingen per bedrijf. Bij (te) veel aanmeldingen, beslist de organisatie welke deelnemers of teams mee mogen doen.

top

Welk soort gerechten moet worden gekookt? Een hoofdgerecht of voorgerecht?

Elke deelnemer aan de wedstrijd kiest zelf het type gerecht. Vooraf geeft de deelnemer aan of het gaat om bijvoorbeeld een hoofdgerecht, een bijgerecht of anderszins. De jury houdt hier bij de beoordeling rekening mee.

top

Mede mogelijk gemaakt door:

 

kookstudiogids.nl

 


www.twitter.com/champignon2011

 


Laatste nieuws:

 GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2