Profiel Ollie Schuiling

Ollie SchuilingOllie Schuiling werkt tot septemer 2011 in de keuken van restaurant De Leest in Vaassen. Daarna vertrekt hij naar een nieuwe baan bij restaurant Ivy in Rotterdam. Ollie Schuiling  volgt de opleiding aan de Cas Spijkers Academie in Boxmeer waar hij in september 2011 aan het laatste jaar begint.

De 23-jarige talentvolle jonge kok heeft op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland op verschillende niveaus ervaring opgedaan. Ollie Schuiling noemt zichzelf een fanatiek jongen met een flinke dosis doorzettingsvermogen.  Ollie heeft aan allerlei culinaire wedstrijden meegedaan. Tijdens de wedstrijd om de Zilveren Champignon wil hij zich meten met alle andere toppers en laten zien en proeven wat hem in de loop der jaren is geleerd over champignons. 

 

<< Terug naar het overzicht



GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2