Profiel Guillaume de Beer

Guillaume de Beer is sinds begin 2011 demi-chef de partie in Restaurant Bord’eau in  Hotel de l’Europe in Amsterdam.

Guillaume gaf na de Havo-opleiding in Breda gehoor aan zijn passie: koken en stapte over naar de koksopleiding bij ROCvan Amsterdam.
in 2007 werd Guillaum de Beer kok bij Immoral Concepts in Breda. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verzorgen van trendy catering.

Als leerlingkok werkte Guillaume bij Truus & Co. in Breda en als garde en entremetier bij Brasserie Keyzer, Restaurant Ron Blaauw en ’t Amsterdammertje.
Vervolgens volgden leer- en werkplaatsen als entremetier en garde bij Restaurant De Kersentuin en restaurant Envy in Amsterdam.

Guillaume de Beer liep in 2010 stage in restaurant Le Blue Bay in het Monte Carlo Bay Hotel in Monaco. Voor Guillaume in april 2011onder de hoede van chef-kok Richard van Oostenbrugge begon als demi-chef de partie in Restaurant Bord’eau, was hij zelfstandig werkend kok bij Eny & Nevy in Amsterdam.

Een mooi detail bij deze jonge enthousiaste kok is dat hij vloeiend Frans en heel goed Engels spreekt. 



GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2