Profiel Arjan Kuipers

Arjan KuipersArjan Kuipers is de enthousiaste sous-chef van restaurant De Limonadefabriek in Streefkerk. Arjan volgde de opleidingen tot zelfstandig werkend kok. Daarnaast en daarna deed hij ervaring op in verschillende restaurants zoals Hein & Hoogvliet in Dordrecht, Het kasteel van Rhoon in Rhoon, restaurant Solo in Gorinchem en restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos.

In 2010 liep Arjan twee stages bij restaurant Beluga in Maastricht en bij chef-kok Martijn Kajuiter in Cliff House Restaurant in Ardmore (Ierland).

Arjan Kuipers deed toen hij leerling kok was al mee met culinaire wedstrijden. Hij kreeg 2 keer de aanmoedigingsprijs bij de Zilveren Mossel trofee in Goes en won de eerste prijs bij de Amusewedstrijd in Huis ter Duin.

Als professioneel kok won Arjan in 2010 de tweede prijs bij de Roussillon Dessert Trophy in Rotterdam. 

 

<< Terug naar het overzicht



GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2