Koks in restaurants

Ollie Schuiling

Ollie Schuiling

Ollie Schuiling werkt tot september 2011 in de keuken van restaurant De Leest in Vaassen. Daarna vertrekt hij naar een nieuwe baan bij restaurant Ivy in Rotterdam. Ollie Schuiling volgt de opleiding aan de Cas Spijkers Academie in Boxmeer waar hij in september 2011 aan het laatste jaar begint.

Lees verder >>

Arjan Kuipers

Arjan Kuipers

Arjan Kuipers is de enthousiaste sous-chef van restaurant De Limonadefabriek in Streefkerk. Arjan volgde de opleidingen tot zelfstandig werkend kok. Daarnaast en daarna deed hij ervaring op in verschillende restaurants zoals Hein & Hoogvliet in Dordrecht, Het kasteel van Rhoon in Rhoon, restaurant Solo in Gorinchem en restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos.

Lees verder >>

Jan Smink

Jan Smink

Drieëntwintig jaar jong is deze talentvolle sous-chef van Restaurant De Heeren van Harinxma op Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Lees verder >>

Guillaume de Beer

Guillaume de Beer

Guillaume de Beer is sinds begin 2011 demi-chef de partie in Restaurant Bord’eau in  Hotel de l’Europe in Amsterdam. Guillaume gaf na de Havo-opleiding in Breda gehoor aan zijn passie: koken en stapte over naar de koksopleiding bij ROCvan Amsterdam.

Lees verder >>GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2