Koken aan de Markt

Kookstudio Koken aan de MarktChef-kok Patricia Snijders zwaait de scepter in kookstudio Koken aan de Markt, Geertruidenberg. Snijders kent door haar jarenlange ervaring als souschef in Restaurant ’t Weeshuys in Geertruidenberg de kneepjes van het vak. Ze weet wat toveren met eten inhoudt.

    
Patricia Snijders werkt graag met mensen. Het geeft haar voldoening om mensen tevreden naar huis te zien gaan. Ze houdt van haar hobby waar ze haar vak van heeft gemaakt. Voor Patricia is koken bij uitstek een vak om haar creativiteit in kwijt te kunnen. De liefde voor het vak hoopt ze keer op keer aan de gasten van haar kookstudio over te brengen.

Het team van Kookstudio Koken aan de Markt bij de wedstrijd om de Zilveren Champignon bestaat uit Jan Aartsen en Hans van Avendonk.

"Als kookclub hebben we passie voor eten en koken. Wij houden van een uitdaging en een beetje spanning. Waarom zouden we niet meedoen met een TOP wedstrijd zoals de wedstrijd om de Zilveren Champignon? . Champignons zijn er alle soorten en maten en worden vaak onderschat. Het zijn smaakmakers maar ook goede vervangers van bijvoorbeeld vlees. We gaan er mooie gerechten mee maken."

Koken aan de Markt
Foto: LB: Jan Aartsen, RB: Hans van Avendonk, Onder: Lesley Cavaljé

www.kokenaandemarkt.nl

   

<< Terug naar het overzichtGroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2