Profiel Kookstudio Culinair Educatief Centrum

Kookstudio Culinair Educatief CentrumHet Culinair Educatief Centrum in het Limburgse Neer is opgericht door varkenshouder Frans Joosten die vol passie en gedrevenheid voor ambacht, natuur en ondernemen de agrarische producten in Limburg op de kaart wilde zetten. 

Het Culinair Educatiecentrum in Neer is een begrip in Limburg en staat bekend om de combinaite van informeren en aangenaam vertoeven. Het centrum bestaat uit een Oranjerie, een streekwinkel en een kookstudio. Echtgenote Ria Joosten staat aan het roer van de kookstudio. De producten die uit de eigen streek komen vormen de basis van de kookcursussen, kookdemonstraties en kookworkshops die in de kookstudio plaatsvinden.

Het team van de Kookstudio van het Culinair Educatief Centrum bestaat uit drie vrouwelijke leden: Francis van Arkel, Marlous Aerts en Margriet Verbeek. Hun motivatie om aan de wedstrijd mee te doen: “We willen het soms stoffige imago van champignons weer kleur geven. Champignons zijn tijdloos, eigentijds, een smaakbom, een must, super lekker en ze kunnen altijd en overal!”

Kookstudio Culinair Educatief Centrum

<< Terug naar het overzichtGroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2