Kookstudio teams


De Jonge Garde

De Jonge Garde

Op het Friesland College in Heerenveen volgen de leerling-koks alle ontwikkelingen in de gastronomie. Toen de wedstrijd om de Zilveren Champignon 2011 bekend werd gemaakt, werd enthousiast gereageerd. 

Lees verder >>

Culinair Educatief Centrum

Culinair Educatief Centrum

Het Culinair Educatief Centrum in het Limburgse Neer is opgericht door varkenshouder Frans Joosten die vol passie en gedrevenheid voor ambacht, natuur en ondernemen de agrarische producten in Limburg op de kaart wilde zetten.

Lees verder >>

Koken aan de Markt

Koken aan de Markt

Chef-kok Patricia Snijders zwaait de scepter in kookstudio Koken aan de Markt, Geertruidenberg. Snijders kent door haar jarenlange ervaring als souschef in Restaurant ’t Weeshuys in Geertruidenberg de kneepjes van het vak. Ze weet wat toveren met eten inhoudt.

Lees verder >>

Mede mogelijk gemaakt door:

kookstudiogids.nl

 


www.twitter.com/champignon2011

 


Laatste nieuws:



GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2