Profiel Roel Welles

Roel WellesRoel Welles, de chef-kok bij Scelta Mushrooms, werkt dagelijks met champignons. Naast zijn werk als productontwikkelaar kookt Roel voor de gasten in het restaurant van het bedrijf en tijdens evenementen.

Roel Welles is tussen 1992 en 2008 opgeleid in tal van (sterren)restaurants, zoals Boszicht in Maasbree, La Mangerie in Venlo, Chateau Holtmühle in Tegelen, Prinses Juliana in Valkenburg, La Rive in Amsterdam, L ‘Auberge in Weert, Aubergine in Steyl en Doring Cocagne in Eindhoven.

Vanaf 2008 is Roel chef-kok bij Scelta Mushrooms, producent en verwerker van champignons. Tijdens de wedstrijd wil Roel de uitdaging met zijn vakcollega’s aangaan. 

 

<< Terug naar het overzicht



GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2