Profiel Remco van Schijndel

Remco van SchijndelRemco van Schijndel kookt vanaf 2009 bij Werkt voor Ouderen, een organisatie met een breed aanbod in de zorg. De zorginstelling biedt onder andere thuiszorg en een zorghotel en een breed scala aan faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon een grand café en restaurant de Brasserie. Ouderen maar ook hun kinderen of kleinkinderen kunnen er terecht.
Remco van Schijndel is chef-kok in de Brasserie. In zijn keuken worden zoveel mogelijk biologische ingrediënten gebruikt. 

 Na de Mavo en de opleiding MTS Informatica koos Remco van Schijndel voor een koksopleiding die hij in 1993 afrondde. Aanvullende cursussen zoals SVH leermeester, keukenmanagement en ondernemers vaardigheden volgden.

Voordat Remco in de Brasserie de scepter ging zwaaien, werkte hij als chef-kok bij restaurantje nummer 7 en restaurant De Vriendschap in Middelburg. Remco begon zijn carrière als kok bij restaurant de Boekanier in Vrouwenpolder.

Tijdens de wedstrijd om de Zilveren Champignon wil Remco graag laten zien dat ook in een zorginstelling goed wordt gekookt met mooie ingrediënten, zoals champignons.

 

<< Terug naar het overzichtGroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2