Profiel Hans Everse

Hans EverseHans Everse is teamleider keuken van zorginstelling Cleijenborch CulinR in het Zeeuwse Colijnsplaat. Na het behalen van zijn Mavo-diploma volgde Hans verschillende horeca opleidingen tot hij uiteindelijk in 2000 het diploma voor zelfstandig werkend kok behaalde.

Vanaf 2004 rondde Hans met succes de cursussen CuliCart Menu, Leermeester en beoordelen en examineren af. In 2010 volgde een leergang Management op HZ in Vlissingen.

Vanaf 1996 werd het leren gecombineerd met veel ervaring in de praktijk. Allereerst in verschillende restaurants (Het Elfde Gebod in Goes, Restaurant 'Oesterbeurs' in Yerseke en 'In 't Opper' in Bruinisse).
Vanaf 1999 werd de keuken van Serviceflat De Horst in Goes de werkplek van Hans Everse. Hans werd vervolgens demonstratie- en radiokok ('Wat Hans maakt, dat smaak' bij Actief FM).
In 2011 begon Hans bij Allévo Cornelia in de centrale keuken waar 450 maaltijden per dag werden bereid. In 2007 werden het 1500 maaltijden (ontkoppeld koken) bij Zorgstroom Tafel Thuis in Middelburg.
Sinds 2009 is Hans Everse teamleider in de gekoppelde keuken van en managementteamlid bij Cleijenborch CulinR in Colijnsplaat

Naast zijn werk is Hans Everse een actief man. Hij is voorzitter van de afdeling Zeeland van het Koksgilde, weet alles van computers en heeft inmiddels wedstrijdervaring door zijn deelname aan 'Beste menu van de zorg' (2 keer Zilver gewonnen), aan de Asperge Amusewedstrijden en aan de leerling-leermeester wedstrijd Gouden Koksmuts.
Verder verzorgt Hans Everse gastlessen en workshops, zoals bij ROC Zeeland, Edu Delta, Scheldemond College, Passieux enz.
  

<< Terug naar het overzichtGroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2