Koks in instellingen, bedrijfsrestaurants en foodservice bedrijven

Roel Welles

Roel Welles

Roel Welles, de chef-kok bij Scelta Mushrooms, werkt dagelijks met champignons. Naast zijn werk als productontwikkelaar kookt Roel voor de gasten in het restaurant van het bedrijf en tijdens evenementen.

Lees verder >>

Remco van Schijndel

Remco van Schijndel

Remco van Schijndel kookt vanaf 2009 bij Werkt voor Ouderen, een organisatie met een breed aanbod in de zorg. De zorginstelling biedt onder andere thuiszorg en een zorghotel en een breed scala aan faciliteiten zoals een bibliotheek, een kapsalon een grand café en restaurant de Brasserie.

Lees verder >>

Hans Everse

Hans Everse

Hans Everse is teamleider keuken van zorginstelling Cleijenborch CulinR in het Zeeuwse Colijnsplaat. Na het behalen van zijn Mavo-diploma volgde Hans verschillende horeca opleidingen tot hij uiteindelijk in 2000 het diploma voor zelfstandig werkend kok behaalde.

Lees verder >>

Maurits van Vroenhoven

Maurits van Vroenhoven

Maurits van Vroenhoven is sous-chef bij Unilever Corporate Centre Rotterdam, het hoofdkantoor van Unilever in Nederland.  

Lees verder >>



GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2