De Jury's

Een vakjury beoordeelt de prestaties van de koks en de teams.
De jury bestaat uit topkoks, Meesterkoks en/of jonge chefkoks van naam. 
Elke categorie heeft een eigen vakjury en staat onder voorzitterschap van een vooraanstaand culinair journalist.

                 

Jury voor de categorie Topkoks restaurants

 Felix Wilbrink

Felix Wilbrink (Voorzitter)
Felix Wilbrink schrijft over Eten met een hoofdletter voor de rubriek Eten en Genieten van Dagblad De Telegraaf.
Lees verder >> 

   
 André van Doorn

André van Doorn
André van Doorn is patron-cuisinier van Restaurant Kasteel Heemstede in Houten. Na zijn basisberoepsopleiding volgden verschillende gespecialiseerde cursussen en vakopleidingen zoals dat van leermeester/coach en ondernemersopleidingen.
Lees verder >> 

   
Hein Willemsen

Hein Willemsen
SVH meesterkok Hein A.J. Willemsen van restaurant De Hofstee in Bladel.
Lees verder >>

   

Jury voor de categorie Koks in instellingen, bedrijfsrestaurants en foodservice bedrijven

Frans Gerrits (voorzitter)

Frans Gerrits (voorzitter)
Meesterkok Frans Gerrits heeft al meer dan dertig jaar een culinaire carrière achter zich. De eerste twintig jaar werkte Frans in verschillende toonaangevende restaurants. 
Lees verder >>

   
Pascal Jalhaij

Pascal Jalhaij
Pascal Jalhaij wordt beschouwd als een van de meest innovatieve chef-koks van zijn generatie. Hij publiceerde een kookboek en werkt momenteel aan een tweede en aan een autobiografie.
Lees verder >>

   
Michel Hanssen

Michel Hanssen
Michel Hanssen werkt sinds drie jaar als Creative Chef bij Heinz Food Service. Na zijn opleiding deed Marcel praktijkervaring op in verschillen toprestaurants en tophotels in binnen- en buitenland.
Lees verder >>

   

Jury voor de categorie Kookstudioteams

Marlies Batelaan 

Marlies Batelaan (voorzitter)
Marlies Batelaan is sinds 1992 werkzaam als culinair journalist. Zij begon bij Tip Culinair en stapte in 2002 over naar Libelle. Binnen Libelle is ze verantwoordelijk voor alle culinaire items, zowel in het blad zelf als in de specials, op de site en op de Libelle Zomerweek.
Lees verder >>

   
Arjan Smit

Arjan Smit
Als klein jochie was ik al bezig met het hoogst haalbare uit mezelf te halen. Toen ik 13 jaar oud was werd ik op een landelijk judokampioenschap 3e ,waarop ik besloot ermee te stoppen en te gaan volleyballen...
Lees verder >>

   
Marco Poldervaart

Marco Poldervaart
Patron-cuisinier van de Gastronoom in Harlingen.
Levensmotto Als je besluit om iets te doen, doe het dan zo goed als je kunt
Lees verder >>

   


Felix Wilbrink (Voorzitter)




Mede mogelijk gemaakt door:

kookstudiogids.nl

 


www.twitter.com/champignon2011

 


Laatste nieuws:



GroentenFruit Bureau - Zilveren Champignon
Disclaimer

Copyright GroentenFruit Bureau 2011

GroentenFruit Bureau 2x2